כאבייים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

29/07/2013 | 03:39 | מאת: אני

שלום ... אני בת 22 , מטופלת בראוקוטן 20 מג כבר 5 חודשים . לאחרונה אני מרגעשה כאבים עזים בצידי הבטן ! זה בא בהתקפיים , ומקרין לבטן תחתונה ! חשוב לציין שגם הראוקוטן גרם לאי סדירות במחזור .. שאלתי הרופא ואמר לי שזה דבר הפיך ואין צורך לכל דאגה .. מה הכאב הזה יכול להיות ! אני צריכה להפסיק את הטיפול ?!!!

29/07/2013 | 11:22 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא אמליץ על תחילת/ הפסקת טיפול לאדם לא מוכר. את מציינת שהטיפול כבר 5 חודשים והסבל הוא לאחרונה צריך לתשאל אותך במפורט לגבי הכאבים, ואז לנסות להבין מה זה ולהחליט מה לעשות

מנהל פורום רפואת משפחה