תשובה לדר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

28/07/2013 | 19:12 | מאת: אור

שלום דר חוזרת אלייך בתשובה לגבי שאלתי על המכה בראש שקיבלתי כשהרמתי אחרונית את הראש מהמיטה וקיבלתי מכה מהקיר, זה היה אתמול בסביבות 19:00 יש לי עד עכשיו כאבי ראש שהולכים ובאים כמו לחץ סביב הרכות וכאב עמום באיזור המכה שהולך ובא מעט בחילות היו במהלך היום ללא הקאות..השתדלתי לנוח..האם זה מצריך בדיקת רופא הממצאים? או שזה יחלוף הכאבים לבד?אני היפוכונדרית(מטפלת בנושא) ניתן לציין ולא רגועה מזה ומפחדת שזה עשה משהו האם בשלב כזה לאחר שעברה יממה כבר יש ממה לחשוש?

28/07/2013 | 19:20 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

את תגיעי לרופא, למיון, ל-CT- עד שהזמן יעבור ואת תרגעי. אי אפשר להתמודד עם הגיון מול רגש, מבחינתי אותה תשובה- את תחליטי כמה אי וודאות את מוכנה לשאת במצבך היום.

מנהל פורום רפואת משפחה