לצורך פענוח והסבר-לא עניתם בהודעה קודמת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

28/07/2013 | 14:17 | מאת: אהלן

הינה ציטוט מסיכום רפואי שקיבלתי ממרכז רפואי קפלן: "במשטח הדם: נויטרופניה קלה, עם הבשלה, ללא צורות צעירות, נראו LGL בודדים. בשורה האדומה במס' שדות נראו תאים בודדים TARGET CELLS." בן 20 הופנתי עקב ניוטרופניה קלה. תודה מראש

28/07/2013 | 15:56 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

.

28/07/2013 | 17:17 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. large granular lymphocyte- סוג של לימפוציטים, תת קבוצה של תאים לבנים. זה שיש רק צורות בשלות זה טוב, כי תאים צעירים לא צריכים להיות בזרם הדם. 2. תאי מטרה- TARGET CELLS, סוג של תאים אדומים שנקראים כך בשל צורתם. ראה בגוגל תמונות ניסיתי להעביר לך מראי מקום אך המערכת חוסמת.

מנהל פורום רפואת משפחה