וירוסים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

27/07/2013 | 14:01 | מאת: ליאת

הי יש לי מזה חמישה ימים ויותר כאב גרון ושיעול שהחל יומיים אחרי התחלת כאב הגרון אבל שיעול די רציני עם ליחה ללא חום תןדה לאל. אני בהריון. משטח מהיר שלילי. רציתי שתרשצן לי מהם הוירוסים השכיחים שגורמים לתופעות אילו? שמסתכלת בגרון עם פנס רואה אגב כמו כאלו עיגולים אדומים לא סימטריים מעין כמו כתמים על הלוע אדומים ורדרדים זה לא שלפוחיות אבל זה כזה עיגולים בלוע מתחת לענבל. אם תוכלן אשמח שתמנו לי בשמות אם ניתן למרןת שיש הרבה מה הסוגים השכיחים? (אני מאוד מפוחדת מסי אי וי ורציתי לדעת אם זה חלילה יכול להיות זה עם סימנים כאלו ללאנחום) פשוט אני שבוה 30 ויודית שצריכ לחכות זמן עד לבצע בדיקה שוב.. תודה לכם

28/07/2013 | 11:21 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. למידע אנציקלופדי חפשי בגוגל. 2. תשובה אנציקלופדית לא תקדם את הרגעתך מחשש לוירוס אחד מסויים. 3. גשי לרופא שלך שיתסכל ללוע- זה הרבה יותר יעיל ומהיר.

מנהל פורום רפואת משפחה