אדנו וירוס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/07/2013 | 20:52 | מאת: גלית

הי הילד שלי בן שנה ועשר חוד שיהיה בריא חלה בוירוס שהחל בחום יום אחד, צינון שיעול ןלבסופ דלקת עיניים. הרופא אצר שמדובר בוירוס שכיח מאוד ומדבק מאוד. כעבור כמה ימים אני ובעלי קבלנו כאבי גרון בבליעה צינון ושיעול, לי ללא חןם תןדה לאל, לבעלי כאב גרון ראש וחולשה וחום 7.7 בערכ. אין לנו דלקת עיניים. היות ואמר הרופא שזה מאוד מדבק האם הוירוס הזה עבר אלינו ככל הנראה לגרון רק בלי הדלקת עיניים? או שאם היה מדובר בוירוס זה היה חייב להיות לנו דלקת עיניים?(משטח מהיר שלח לגרון יצא שלילי). תודה

28/07/2013 | 08:00 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא חייבת להיות דלקת עיניים. אותו וירוס אצל שלשה אנשים שונים, יכול לגרום שלשל הסתמנויות שונות.

מנהל פורום רפואת משפחה