גידול בראש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/07/2013 | 16:26 | מאת: שאלה חשובה

שלום רציתי לדעת האים בדרך כלל, והדגש על בדרך כלל, טיפול בגידול בראש על ידי 2 ניתוחים גורם לנשירת השיער מהראש, והאים יש משמעות לחלק בראש בו הוא נמצא. אם חוסל. בנוסף, וניצחו אותו. האים השיער החדש מושתל או גדל לבד בברכה,

28/07/2013 | 07:58 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא ידוע לי שניתוח לגידול בראש גורם לנשירת שיער. גילוח- כן. ואז צומח לבד. נשירה עקב כמותרפיה- כן. ואז צומח לבד.

28/07/2013 | 15:51 | מאת: המשך

רגע אז בוא נשאל בצורה יותר מובנת בבקשה 1- ניתוח לגידול בראש/ 2 ניתוחים יותר נכון- זה מצריך כימוטרפיה שתנשיר שיער? 2-תוך כמה זמן גדל. 3-מדוע צריך גילוח.בד"כ זה אופייני למבוגרים מנותחי ראש או לילדים? תודה!!

מנהל פורום רפואת משפחה