תופעה מטרידה בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/07/2013 | 01:22 | מאת: יעל

שלום רב, יש לי משהו שמציק לי בכמה חודשים אחרונים. אני בת 28, בריאה, לא מעשנת, עושה ספורט וללא טיפול תרופתי קבוע. שמתי לב שמדי פעם, במיוחד באמצע דיבור,צחוק או תנועה של הצוואר, נתפס לי משהו בצוואר מבפנים- זה גורם לי לתחושה לא נעימה- בתגובה לזה אני אפילו לפעמים תופסת את הצוואר ומנסה להחזיר את המשהו הזה שנתפס מימין- זה קורה רק בצד ימין. יש ימים שזה קורה יותר (ובדרך כלל קורה כפעמיים- בהפרש של כמה דקות) ואז יכולה להיות הפסקה של שבועות שזה לא קורה בכלל. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי שקדים די מוגדלים (מהיסטוריה של דלקות שקדים חוזרות בילדות) אבל אני כבר לא בטוחה. אני יודעת שזה נשמע מוזר, מקווה שהצלחתי לתאר את זה נכון. (אני חיה בארה"ב כרגע, עם ביטוח רפואי די מצוצמם, אז רק רציתי לדעת את זה נשמע משהו שכדאי לדאוג לגביו- ולהקדים את החזרה לארץ בגללו) תודה רבה! וסופ"ש נעים!

28/07/2013 | 07:44 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

הסברת יפה, רק שאיני יודע מה זה. נראה לי שבדיקה אצל רופא א.א.ג בארה"ב תעלה לך פחות מטיסה חזרה לארץ. מה את אומרת??

מנהל פורום רפואת משפחה