דלקת חוזרת בבלוטת הלימפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/07/2013 | 17:53 | מאת: יוני

שלום רב, ברצוני לשאול לגבי דלקת חוזרת ונשנית בבלוטת הלימפה השמאלית במפשעה, שגוררת איתה הרפס. זה כבר חמש שנים שהיא חוזרת פעם בכמה חודשים, כתוצאה מלחץ, למרות שאני לוקח ל -ליזין. מה יכולה להיות הסיבה, איזה רופט מומחה עליי לפגוש והאם יש פיתרון תרופתי אחר? בתודה רבה, יוני

28/07/2013 | 07:25 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. דלקת חוזרת במפשעה לא גוררת הרפס. ההיפך כן ייתכן. 2. מה הפלא על זה שלקיחת החומר שכתבת לא עוזרת נגד זה?? מי אמר שכן אמור לעזור?? 3. איזה רופא כבר בדק אותך?? רופא המשפחה? רופא עור? מומחה למחלות זיהומיות?? 4. לעיתים טיפול מושך עם אציקלוויר פותר הבעיה, אם זה אכן הרפס. כדאי לצלם בזמן התקף ולהביא לרופא.

מנהל פורום רפואת משפחה