חולשה ועייפות ובטן נפוחה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/07/2013 | 16:29 | מאת: עמית

הנני בחור בן 23 בריא, ספורטאי, מתאמן כל יום בחדר כושר. לאחרונה חש חולשה ועייפות לאורך רוב היום , החל משעות הבוקר ובנוסף בטני נפוחה שלא כתמיד. בדיקות הדם שלי תקינות. נשללה מחלת נשיקה וצהבת. יש לי בילרובין גבוה. רופא המשפחה אינו מוצא דבר, אני מיואש ומתוסכל, ברור לי שיש בעיה. אודה לך אם תכוון אותי להמשך טיפול. עמית

27/07/2013 | 22:05 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

ניסית לקחת שבוע הפסקה?

28/07/2013 | 07:37 | מאת: עמית

אכן עשיתי הפסקה באימונים, זה לא עזר. מקור הבעיה כשי שנראה לי הוא במערכת העיכול ובהתנפחות של הבטן שמלווה בעייפות רבה לאורך היום. עמית

מנהל פורום רפואת משפחה