סטרפטקוקוס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/07/2013 | 13:12 | מאת: דורית

ביתי בת 9 שנים ולפני שבועיים סיימה טיפול בן 10 ימים של אוגמנטין עקב סטרפטקוקוס. המינון היה 15 סיסי ליום משקלה 28 קג כעת שוב היא מתלוננת ויש לה שוב אודם בגרון. איך זה יכול להיות והאם לתת שוב אנטיביוטיקה אם חלילה המשטח חיובי?

27/07/2013 | 21:58 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. איני יודע למה קיבלה בכלל אוגמנטין לסטרפ ולא מוקסיפן ולא רפאפן. 2. איני יודע למה לא הסתפקו במינון הרבה יותר נמוך. 3. אם יש שוב סטרפ, מגיע לה שוב טיפול, מתון יותר בהרבה, והייתי חוזר על משטח בבריאות, לראות אם אינה נשאית.

מנהל פורום רפואת משפחה