תופעות לוואי אחרי שנצ:((

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/07/2013 | 18:59 | מאת: אורנה

הי דוקטור ,ברצוני לשאול אני בחורה צעירה בשנות ה20לחיי,סובלת ממעט חרדות אפשר לומר היפוכונדרית קלה,אבל שאלה-אני תמיד קמה משנת צהריים עם כל מיני תופעות בגוף פעם בחילות פעם כאבי ראש פעם טעם ממש רע וכאבי בטן ובמיוחד שאני מתיישבת לאכול..אני גם שובעת מהר.זה טיבעי תופעןת אלה??והן בעיקר באות אחרי צהריים ערב שקמים משינה

25/07/2013 | 07:49 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

טבעי כן, היות וזה קורה אצלך באופן טבעי. איני יודע את כל הסובב ולכן איני יודע מדוע זה קורה אצלך, כי אולי זה קשור למה שקורה טרם השינה- עבודה/ פעילות/ אוכל, אולי זה קשור להיכן את ישנה שנ"צ (ספה לא נוחה/ כורסא...). נסי ללכת אחורה בזמן לתחילת התופעה ואולי תגלי מה השתנה אז בחייך.

מנהל פורום רפואת משפחה