דפיקןת לב מוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

22/07/2013 | 10:53 | מאת: נירית

היי דר. לא ענו לי בפורום קרדיולוגיה. שאלה תודה לאל אין לי בעיות מולדות בלב וככה בסדר. אבל אני במתחים קשים ועצבנות בגלל קשיי החיים. כשאני מתעצבנת לא תמיד אבל אתמול למשל הרגשתי כאילו שהלב יצא ממקומו לכמה שניות והיו דפיקות כאלה מורגשות בבית החזה וגם קוצר נשימה קל והכל חלף לאחר כמה שניות וזה קורה לי גם באזור המחזור החודשי. אני בת ארבעיפ וחמש. מה זה תודה.

22/07/2013 | 11:09 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

בדיוק מה שתיארת- דפיקות לב מהירות וחזקות עקב התרגשות אנחנו יכולים בלי בעיה להקפיץ דופק ל-160 בגלל התרגשות. בד"כ אין בזה כל סכנה, אבל כדאי לטפל בבסיס- במצבי התגובה שלך לדחק בחיי היום יום, אם אינך יכולה לשנות את מצבי הדחק עצמם.

מנהל פורום רפואת משפחה