סימני עור - תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/07/2013 | 17:59 | מאת: אלי

דוקטור שלום, רשמתי לך את הפנייה לפני יומיים:האם ניתן לשלוח לך את התמונות של הסימנים לדואר האלקטרוני? דוקטור שלום, שמתי לב כי לבני בן החודש וחצי יש מידי פעם סימנים אדומים על העור. זה נראה כמו פסיפס של נקודות אדומות בצורה רנדומאלית. רציתי לשאול מה פשר התופעה? האם זה קשור לחום גוף התינוק? איך יודעים שלא קר לו? אנו מלבישים אותו עם בגד גוף קצר בתקופה זו.האם ישנה המלצה ללבוש אחר בתקופה זו של הקיץ? תודה

22/07/2013 | 11:02 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

עדיף קובץ שיתוף ותשלח לינק. מערכת ההגנה של הקופה מגבילה כניסת מיילים.

מנהל פורום רפואת משפחה