שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

19/07/2013 | 13:20 | מאת: ר

שלום, יש לי שאלה מצחיקה אבל חשובה, אני סובלת ממעי רגיש עצירויות שילשולים.. עקב כך צריכה להיות הרבה זמן בשרותים.. בשרותים משתמשת בסמרטפון שלי- זה מרגיע ומעביר את זה הזמן. אולי זה לא בריא להיות איתו?

19/07/2013 | 14:09 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

מה שלא בריא זה לבלות הרבה בשרותים יש לך הנחה לא מבוססת שככה זה צריך להיות, וזה ממש לא נכון עלייך ללכת לשרותים ממש כשמרגישה שמשהו עומד לצאת את הכנסת את עצמך להרגל מותנה, כמו אימון הכלב של פבלוב, וכדאי מאוד שתתחילי להגמל מזה מוקדם ככל האפשר הסמרטפון הוא שאלה זניחה לעומת עצם הישיבה בשרותים. אצל חלק מהאנשים הישיבה בשרותים היא ההזדמנות היחידה להיות לבד, אבל גם אז זה פתרון לא כ"כ מומלץ

19/07/2013 | 14:53 | מאת: ר

יודעת שזה לא בריא אבל רגע זה מצבי לצערי

מנהל פורום רפואת משפחה