עשיתי בדיקות דם מקיפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/07/2013 | 06:30 | מאת: צחי

ומה שהרופא סימן לי בוי ואמר לי שאסור לי להתעמל בעקבותיו זה יצא לי בשמות הנ"ל שאני נותן ולידם מספרים שזה התוצאות.. LDH 828 CK-CREAT KINASE 7314 88 (GOT (AST בילרובין דיירקט 0.41 בילרובין טוטאל 2.7 ו IRION 50

18/07/2013 | 06:38 | מאת: צחי

אגב אני בן 26 וחודש המין שלי הוא זכר ועקב כך שיש לי בעיות במשפחה של סוכרת לחץ דם וכו' אז עשיתי בדיקות כלליות בכל חצי שנה למעקב מה גם בנוסף שאני מקבל תרופה לתפעול הבלוטת התריס שלי בנוסף

18/07/2013 | 07:55 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

העובדה שיש לך סוכרת במשפחה אינה סיבה שתעשה בדיקות דם כל חצי שנה בגילך. ממש לא. מה עוד אמר רופא המשפחה פרט לאיסור התעמלות? מה הבירור שהוא מציע לך? איזו התעמלות עשית עד כה? אי אפשר רק לומר לא לעשות התעמלות ולא לברר למה הערכים חריגים. מן הסתם יש עוד מידע שהיה בפגישה עם הרופא ושלא הבאת פה. מה עוד ברקע?

מנהל פורום רפואת משפחה