משככי כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

17/07/2013 | 09:16 | מאת: מירב

שלום, אני מאוד נמנעת מלקחת כדורים (לא רוצה להרגיל את הגוף, ומן הסתם גם לא בריא). בכל אופן, אני אמורה לקבל כל רגע ואני סובלת מכאבים חזקים כל מחזור. אני נוטלת טריטייס, הפעם אני רוצה לקחת משכך כאבים כי לא אהיה בבית. אשמח לדעת איזה הכי קל וחלש ולא בעייתי עם טריטייס וחלבון בשתן תודה רבה.

17/07/2013 | 09:23 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא מבין את רצונך לקחת קל וחלש במקום לקחת טוב ויעיל. קל וחלש ומותר עם טריטייס וחלבון בשתן זה כוס מים. אקמול ואופטלגין הן שתי תרופות פשוטות, זמינות ויעילות. יש אפשרות להעזר באדוויל או נורופן, אך פחות מומלץ בנוכחות פגיעה כלייתית כלשהיא. לא הטריטייס והחלבון הם הבעיה, אלא הפגיעה הכלייתית שקיימת כנראה, גם אם לא ציינת זאת.

מנהל פורום רפואת משפחה