בחילות הולכות ובאות.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/07/2013 | 20:47 | מאת: לחוצה

הי דוקטור,היה לי חיידק ציקובקטר קוסרי לפני שבועיים וחצי שהסתיים בהצלחה לאחר לקיחת האנטיביוטיקה..עבר לי וברוך השם איני מרגישה כאבין מיוחדים..פתאום השבוע הזה החלו לי בחילות באות והולכות וגם שבת שעברה היו לי..פתאום אחרי האוכל,פתאום באמצע האוטובוס.אחר כך הכל חוזר להיות רגיל ויש לי תאבון מוגבר,אני מפחדת ממה זה יכול להיות?בת 21,מלאה,לא מעשנת ולא צורכת אלכוהול

14/07/2013 | 22:39 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איני יכול לדעת מרחוק למה יש לך בחילות אם זה לא עובר, גשי לרופא המטפל

מנהל פורום רפואת משפחה