פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/07/2013 | 15:28 | מאת: נ.

שלום רופא, לפני שנה בעקבות פצעים שלא עברו אבחן רופא עו ר שזה פסוריאזיס הפצעים לא היו מופשטים כמו שרואים בתמונות נגעים גדולים עלהידים והרגלים אלא מספר קטן של פצעים לאחרטיפולמדיארוך הכל עבר אבל הרופא אמר שהכל עלול לחזור ונשאר כרוני ביינתים לא חזר ,האם זה מעידשהרופא טעה?

13/07/2013 | 18:04 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. זה יכול להיות שהרופא טעה. 2. זה יכול להיות שלא חיכית מספיק. לעיתים יש מרווחי שנים בין התלקחות להתלקחות. 3. התמונות בגוגל ודומיו הם תמיד יותר דרמטיות, כי אחרת לא היו שם. אני מקווה שאין בלבך צער על שאצלך המצב טוב יותר.

מנהל פורום רפואת משפחה