מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/07/2013 | 22:46 | מאת: מיכל

שלום, אני חולה מזה כחודשיים במחלת הנשיקה. בבדיקות הדם שלי יוצאת תוצאה חיובית לשני הנגיפים (לא חליתי בעבר). כיצד הדבר מוסבר ? האם לפי ערכי ה CMV ניתן לדעת באיזה שלב של המחלה אני נמצאת ? להלן התוצאות CMV IgG 123 CMV IgM (Screen) חיובי CMV IgG Avidity 7 VCA IgM (POS), VCA IgG (NEG), EBNA IgG (NEG)

12/07/2013 | 00:03 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אני איני יודע לומר באיזה שלב את נמצאת לפי תשובות המעבדה הללו. יש מצבים של שינויים בנוגדנים של מספר אורגניזמים, שלא הם גרמו למחלה, וזה לעיתים מבלבל. כדאי להעזר במומחה למחלות זיהומיות אם את מוטרדת ורופא המשפחה אינו מספק את כל ההסברים.

12/07/2013 | 05:55 | מאת: ענת

כל מה שאתה צריך לעשות זה לחפש בגוגל טיפול בלעדי למחלת הנשיקה אתה תגיע לאתר עם המידע על הטיפול היחיד בעולם. הטיפול הזה הוא טיפול מציל חיים מהמחלה הארורה הזו שתשבית אותך חודשים רבים. הטיפול הזה נמשך 4 ימים בלבד ואחריהם אתה תשכח שהיית חולה בכלל כואב לראות אנשים סובלים ממחלת הנשיקה שהם לא מודעים בכלל לקיומו של טיפול למחלה וחושבים בטעות שרופא משפחה ירפא אותם. תשמור את האתר במועדפים.

מנהל פורום רפואת משפחה