דלקת בשתן בלי חיידק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/07/2013 | 15:34 | מאת: גילי

שלום כבר ארבעה ימים יש לי צריבה וכאב במתן שתן ודחיפות לא נורמלית בשתן, כל כמה דק' בשירותים. עשו לי בדיקת שתן בסטיק+תרבית - איו עדות לדלקת ולחיידק השתן סטרילי הייתי אצל רופא נשים הוא אמר שאין משהו בנרתיק - אין דלקת או הרפס רק רשם שיש קונדילומה ושיש לטפל בזה. האבחנה הייתה בכל זאת דלקת שתן והוא נתן לי אנטיביוטיקה האם זה הגיוני לתת אנטיביוטיקה כשהתרבית סטרילית?

11/07/2013 | 23:32 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לפעמים כשמשהו נראה כמו כלב ונובח כמו כלב אז זה כלב, גם אם אין תווית עם השם. אם את כל כך סובלת, קחי טיפול ותראי אם תוך יום יומיים יש שיפור אם לא- אז זה לא זיהום חיידקי יכולה להיות גם דלקת וירלית בשלפוחית

מנהל פורום רפואת משפחה