בחילה שהעירה אותי מהשינה בבוקר..

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/07/2013 | 05:55 | מאת: דורית

בוקר טוב דוקטור,בדיוק בשעה זו קמתי עם הרגשת בחילה מוזרה כזו..והרגשה כאלו יש לי חום..לא יודעת מה זה פתאומי.יש לציין שגם שבוע שעבר זה קרה לי בערב שישי אחרי שאכלתי.אבל אני לא יודעת אם יש קשר.אני ישנה עם מזגנים כל הלילה ושיער רטוב..איך אני אדע אם זה לא משהו רציני?

11/07/2013 | 09:53 | מאת: אנ

האם זה מסוכן. לבריאותי

11/07/2013 | 13:25 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין לי תשובה, בהעדר כל ידיעה על בעלת הבחילה- גיל, מין, מצב בריאות, מחלות, תרופות, תוספי מזון, תעסוקה, מה שונה יום חמישי משאר הימים, מה עשית עם זה בשבוע שעבר, מה קרה אחרי שניסית לישון ללא מזגן וללא שיער רטוב.... לפי תיאורך לא נשמע לי שיש פה משהו קריטי. מה קרה אחרי מספר שעות מאז שהתעוררת.

מנהל פורום רפואת משפחה