צמרמורת מלווה בקול

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/07/2013 | 15:39 | מאת: ריקי

שלום רב, מזה שנים אני סובלת מצמרמורות בעיקר בעת מעברים בין חום לקור, אך המטריד הוא שהצמרמורת מלווה בקפיצה של הגוף והשמעת קול כמו התקררות (DEEE) קצר אך גבוה. ממה יכול לנבוע הקול? הכרתי רק עוד אדם אחד עם התופעה המוזרה. מחכה לתשובתכם ריקי

10/07/2013 | 15:58 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין לי צל של מושג. צלמי עצמך בוידאו עם קול בזמן שזה קורה, ונסי למצוא מישהו שיודע. לעיתים "חוכמת ההמונים" עוזרת, כלומר הפצת סרטון ברשתות חברתיות, באנגלית, והמתנה שמישהו על הגלובוס ידע לענות לך.

מנהל פורום רפואת משפחה