ויטמין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/07/2013 | 14:20 | מאת: רונן

אני בן 31 הרופאה נתנה לי לעשות בדיקה של ויטמין די התוצאה יצאה נמוכה ורשום אי ספיקה של ויטמין די מה זה אומר

10/07/2013 | 14:27 | מאת: סט'זרית

זה אומר שיש לך ויטמין D נמוך ואי ספיקה של ויטמין D תראה מה הרופא רשם: יש לציין מחלות רקע, למה בוצעה הבדיקה, תרופות. בכל מקרה ניתן להעלות את רמת ויטמין D על ידי מזונות מסויימים וגם על ידי טיפות שנלקחות.

10/07/2013 | 15:56 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איני יודע מדוע בכלל זה נבדק - בריא? חולה? צעיר? מבוגר? תרופות? תזונה מגוונת/ מוגבלת? העלאת רמת הויטמין יכולה להעשות בעזרת חשיפה שפויה לשמש, מזונות, תוסף תוכל להעזר באתר www.vitamind.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה