שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/07/2013 | 12:27 | מאת: שילה

שלום דר , בת 20, לפני 3 ימים התחלתי להרגיש לא טוב , צינון , שיעול , כאבי אוזניים , צמרמורות וחום . הייתי היום אצל הרופא שבדק אותי הוא נתן לי קולדקס וראולין אתמול נטלתי נוסידקס ואוטריווין שכחתי לציין בפניו, האם אפשר לקחת כרגע את הקולדקס,? כי ראיתי בעלון שצריך לשאול רופא אם לקחתי עוד תרופה להצטננות גודש והורדת חום,

10/07/2013 | 15:41 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. יש לך אופציה לקחת כוס תה+ גליל נייר טואלט+ חוברת תשבצים ולהמתין להחלמה. 2. יש לך אופציה להוסיף דבש ו/או בצל לנ"ל. 3. יש לך אופציה לקחת קולדקס או נוסידיקס (שניהם מייבשים) או ראולין (מרכך ליחה) ובנוסף אוטריווין (פותח אפים סתומים). אישית איני אוהב לתת גם מייבש וגם מרכך ליחה, ומעדיף רק את השני.

מנהל פורום רפואת משפחה