ציטקובקטר קוסרי מה זה??!

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/07/2013 | 09:22 | מאת: אני

מה החיידק הזה?איך הוא מגיע?הוא מסוכן?אנטיביוטיקה תחסל אותו?מפחדת שהוא יחזור לי.וכתוב שהוא נדיר ממה נדבקים בכלל??

01/07/2013 | 16:47 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1.מידע לשירותך ראי ב: http://en.wikipedia.org/wiki/Citrobacter_koseri 2. כמו יתר החיידקים שעושים דלקת בשלפוחית השתן- מגיע מהצואה ומפי הטבעת. חיידק נורמלי של המעי. 3. מסוכן לילודים, לא לנשים בוגרות בגילן בריאות. 4. אנטיביוטיקה מתאימה תחסל אותו אם יש צורך לתת טיפול. 5. איני מבין מה את רוצה שאני אגיב על זה שאומרים שהוא נדיר. 6. כמו שאר החיידקים בדלקת בשתן- ניגוב לא נכון, בזמן חיכוך ביחסי מין או אוננות, הגיינה לא מספקת.

01/07/2013 | 18:06 | מאת: אני

זה בסדר ואנטיביוטיקה של ציפרופלקסצין תחסל אותו?

מנהל פורום רפואת משפחה