עזרה בתוצאות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/02/2013 | 13:38 | מאת: שמבלולו

היי אני בחור בן 36 כבר זמן מה חולשה בעצמות וחום גוף תמיד גבוהה בבדיקות דם תוצאות ESR-47,WBC-16.1,C-REACTIVE PROTEIN 3.19 אנא עזרתכם בפיענוח הבדיקה והמלצות להמשך טיפול/ייעוץ. בברכת תודה....

05/02/2013 | 19:40 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. אין דבר כזה "חולשה בעצמות". 2. אין משמעות לתשובת מעבדה ללא ידיעת האדם לו שייכת. השקעה שלך בשאלה עם פרטים- גיל, מין, מצב בריאות, מחלות, תרופות, נסיבות עשיית הבדיקה, תשובות קודמות/נוספות אם יש- יקדמו תשובה יותר עניינית. 3. הרופא שבדק אותך וביקש הבדיקות יודע יותר ממני מה יש לך- אולי אם תאיר את עיני עם כל הסיפור אצליח לדעת יותר

מנהל פורום רפואת משפחה