המשך-מכה
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
דר למה אתה אומר ששאלתי מוזרה? המכה כואבת עדיין , ואני יודעת שזה נמצא באיזור הראש שזה מקום שלא יכול לספוג כל מכה, אז שאלתי אם יש צורך לבדוק את זה או פשוט להמשיך הלאה ?
אם זה לא כואב חזק ולא מפריע לאורך 3 4 ימים עד שבוע לפחות להערכתי אין טעם לבדיקה אך אם רוצה להיות שקטה לכי לרופא ותבקשי צילום רנטגן מה שכן-שאלה אם מוכנה לספוג קרינה על משהו שהוא טרי וברור מאליו שעדין יכאב כמה שעות כל טוב
אני מעתיק את שאלתך: "עד כמה זה עלול לעניין אותי? אם בכלל?" על זה אמרתי שאלה מוזרה. מה כוונת המשורר "עד כמה זה עלול לעניין אותי"?? זו שאלה רפואית? איך אני יודע עד כמה זה מעניין אותך או משעמם אותך? איני מכיר את תחומי העניין שלך בחיים. רגע אחרי שאלתך קיבלתי הודעה של מישהו שהלב שלו נגנב כי הוא התאהב. גם על זה עלי להשיב תשובה רפואית? לא שאלת אם זה מסוכן, לא שאלת מה לעשות, לא שאלת מה סימנים לבעיה מסוכנת... ולעצם העניין אם מצבך טוב, אין איזו החמרה במצבך הבריאותי- הקאות חוזרות/ איבוד הכרה/ ישנוניות מוגזמת/ חוסר שווי משקל- אז תמשיכי הלאה. אם חלה החמרה משמעותית- לכי להבדק.