חיסון כלבת
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום. רציתי להתייעץ לגבי עניין שמטריד אותי. סיימתי בדיוק סדרת חיסונים לכלבת, ומספר ימים לפני החיסון הפעיל האחרון שלי התעוררתי בבוקר וראיתי סימן מלחיץ על היד שלי, אני מפחדת שבא אליי משהו בלילה ושרט אותי, למרות שהסימן קטן מידי מכדי להיות שריטה או נשיכה (שכן שריטות מחיה נגועה הן ברוטאליות) אלא יותר חתך קטן בעור ולא ירד דם אלא היה יבש,בגלל שלא שמתי לב ממה קיבלתי את זה, נלחצתי. רציתי לשאול האם החיסון מגן עליי מדברים קטנים כאלה גם במידה ומדובר בחיה נגועה. במשרד הבריאות נאמר לי שהחיסון מגן עליי במשך שנתיים במאה האחוזים אבל עדיין כשיש משהו, צריך להגיע כדי שיבדקו, ואמרו שבאיזור חולון אין כלבת מפני שדואגים לחסן את כולם. הסימן כמעט נעלם לגמרי ולא היה זיהום כלשהו או חום ולא ניגשתי לשאול. אני נוטה לסבול מפחדים כאלו כבר מספר שנים ואני לא רגועה. האם עליי לדאוג? תודה רבה ויום נעים.
לא ברור לי למה את חיה בחרדה כזו?? איזו חיה יכלה להכנס אלייך למיטה בלילה ולשרוט אותך, כך שתחטפי כלבת?? חיסון נגד כלבת מחסן נגד כלבת. כלבת מועברת על ידי יונקים חולים- לא ג'וקים, לרא קרציות, לא דבורים. השורה התחתונה- איני רואה סיבה לחשוש מכלבת בסיטואציה שתיארת.
כשאין שום תוכן לחיים היא מחפשת רק מחלות ווביקוריםשל חיות
אנו חושבים, שאת לא נורמלית ולך, אין מה לעשות בחיים את יודעת מה אני מתחילה לחשוב שאת המצאת את זכרון יעקב בעצמך...
נכנסתי לפורום הזה על מנת לקבל איזושהי תמיכה וכן אולי המקרה נשמע קצת תמוהה אבל באמת שאין צורך להיות ציני ומגעיל, מר סימן שאלה
שלום כאן סיגלית, יש כאן אלמונית שמסתובבת בפורום לאחרונה בשם אני בשם אנונימוס או אלמוני ומציקה לכל הודעה שנכתבת רפואית לרופא על מנת לקבל עזרה גם לי בהודעת א.א.ג ובחזרה עם שבח לרופא הנ"ל לא הפסיקה להתנפל אל תתיחסי אליה בבקשה מי שלועג-זו בעיה שלו כל טוב ורק בריאות, רק זה!!