התקלפות העור אחרי כוויה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/11/2012 | 00:46 | מאת: ספיר

קיבלתי כוויה משמן רותח בכף הרגל..הלכתי לרופא והוא אמר שזוהי כוויה דרגה ראשונה ושנייה שטחית..אני שם את הקרם הזה שהרופא נתן לי כל יום..ביאפין קוראים לזה..עבר שבוע וחצי מאז הכוויה ומתחיל להתקלף לי העור בכף הרגל בכוויה..זה אמור להתקלף לי?לעזור לזה להתקלף?מה קורה אחרי שהעור שלי מתקלף?אשמח לתשובות במהרה:)תודה..

06/11/2012 | 02:33 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אם יש כוויה דקרה שנייה יש שלפוחית- היפרדות שכבות העור= העור המת אמור להתקלף, אחרי שמתחתיו כבר נוצר עור חדש. אין שום צורך "לעזור לו" להתקלף. רק סבלנות. איך מקבלים בכף הרגל כוויה משמן?? אולי זה גב גף הרגל?

06/11/2012 | 02:54 | מאת: ספיר

אוקיי..אז זה אמור להתקלף כן?והכוויה היא בכף הרגל שמאל,הסיר שהיה בו השמן הרותח החליק מהגז והייתי לי הגז והייתי עם כפכפים ומכנס ארוך אז הרגל הייתה חשופה וככה נשפך.. ואין עור חדש,העור שהיה מתחיל להתקלף ובמקום זה יש עור חשוף כאילו ורוד כזה..

מנהל פורום רפואת משפחה