בדיקת רקמות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/08/2012 | 13:15 | מאת: ש.ד.

כמי שמוצאו מתימן (וכידוע היה נושא חטיפת ילדי תימן), התעוררה בעיה לגבי חוקיות בן לאחת המשפחות הקרובות. לצורך השקט הנפשי (בלבד), הוא מעוניין לבצע בדיקת רקמות להוכחת שייכותו למשפחה. לצורך הענין בדיקת אמהות. רוצה לציין כי האב נפטר, והאם עד 120. ברצוני לדעת, איך, היכן ומתי ניתן לבצע בדיקה כזו?

13/08/2012 | 19:01 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין לי מושג. הייתי מנסה דרך עמותה או חברי כנסת שעוסקים בזה אני מניח שחיפוש בגוגל עם המילים "ילדי תימן" יניב קצה חוט מרפאות לייעוץ גנטי ליד בתי החולים הגדולים יכולות לספק עוד קצה חוט

מנהל פורום רפואת משפחה