תוצאות בדיקות מעבדה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/06/2012 | 12:21 | מאת: ש

שלום אני בת 37 בריאה בד"כ , מועמדת לניתוח בריאטרי - מעקף, ( כ-10 שנים לאחר ניתוח טבעת), לאחר ביצוע בדיקות דם המקובלות לפני ניתוח זה, קיבלתי מספר תוצאות שניראה שלא בנורמה (קראתי מהות כל בדיקה בניפרד) ורציתי לשאול האם ניתן ללמוד משהו מהתוצאות : LDH-lactic dehydrogenase : 456 Vitamin D 25 (OH) : 13 MCH-Mean cell Hemoglobin : 26.8 Creatinine (U) /24h : 2.3 אודה לך מאוד על תשובתך

20/06/2012 | 18:06 | מאת: ש

לצורך ההבהרה... כל שאר הבדיקות היו תקינות ובטווח הנורמה לפי הערכים הנקובים, (אני בריאה לא מעשנת/שותה ולא נוטלת תרופות כלשהן)

28/06/2012 | 22:54 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

ויטמין D נמוך. המספר של קריאטנין בשתן חסר משמעות אין משמעות לערך MCH בלי כל הספירה איני יכול לדעת משמעות LDH מעט גבוה אצלך

מנהל פורום רפואת משפחה