חום סובפיברילי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/05/2012 | 21:05 | מאת: מירי

שלום רב! אני סובלת מחום בסביבות37.2-37.8 במשך כחודש ימים, זאת אומרת אני מודדת חום כחודש וזאת התוצאה. עשיתי ספירת דם היא תקינה, crp גם בגרר נורמה, נלקחה גם שקיעה , אך לא פורסמו תוצאות..... לא מצליחה להגיע לרופאת המשפחה שלי.. האם יש סיבה לדאגה, או לעזוב את זה בשקט??? לציין כי החום גורם לי לתחושה כללית לא טובה במיוחד. גילי 32, בריאה בדרך כלל, מקבלת באופן קבוע רק גלולות. תודה

30/05/2012 | 21:18 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא טוב לך, אז למה לעזוב את זה? אפילו אם אין לך חום. הרי לא סתם עשית בדיקות. לא כתבת שום מילה על הרקע הבריאותי שלך, כולל בחודש הזה, לא למה בכלל מדדת חום, מה היה בבדיקה גופנית? מה היה בתישאול של הרופא= נסיעה לחו"ל? שינה בשטח? מגע עם בעלי חיים? פריחה? בלוטות? נפיחות? כאבים? לא מצליחה להגיע לרופא המשפחה? בגללך או בגללו? אם בגללו- תעברי לרופא זמין. אם בגללך- תעשי סדר קדימויות וסדרי תור למחר מחרתיים, שזה מה שהחוק דורש מזמינות של רופא משפחה.

מנהל פורום רפואת משפחה