ריח נפט
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום, לפני חודשיים בערך נשפך נפט על רצפת ביתנו, עד שהיתרנו את מקור הבעיה עבר זמן רב, והנפט התפשט ברצפה ויש כעת ריח חזק של נפט בבית. אנחנו אמורים בשבועות הקרובים להחליף את המרצפות בתקווה שהריח יתנדף, אך מבחינה בריאותית, האם יש סיכון כלשהו בשאיפת הנפט במשך כל כך הרבה זמן? האם יש צורך ללכת להיבדק? תודה רבה.
1. איני חושב שחוץ מאי נוחות יש בזה סכנה בריאותית כלשהיא. 2. לפני שאתם מחליפים מרצפות, תכנסו לכל הפורומים והעיתונים כמו ,לאישה" וכו'- בטוח שיש עצות פחות יקרות. אני מניח שהבעיה אינה ברצפות אלא במרווחים ביניהן, ומניח שיש משהו פחות דרסטי לטפל בזה. אני מניח שיש חומרים מפרקי נפט שיוכלו לפתור הבעיה- ראו גם בחנויות צבעים וחומרי בנין ואצל יבואני חומרים כמו "יעקובי" למשל תכתוב אם הצלחתם
כי מתחת למרצפות יש חול, והנפט נספג בחול והתפשט.. אז אין ברירה חוץ מלפרק את המרצפות ולשים במקומן חדשות, לא ככה? ותודה על התשובה, האמת שהצד הבריאותי מאוד הדאיג אותי.