דחוף בבקשה לענות לי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/11/2011 | 21:44 | מאת: סובל

שלום רב אני פונה בבקשה לעזרה דחופה אני גבר בן 34 סובל מתקופת חצי שנה בערך מכאבי גב תחתון וכאבי ירך שמאל +מפשעה קידמית שמאלית לאחר CT גב בלט דיסק L5-S1 אשר גורם ללחץ קל על השורש היום אני נורא סובל מכאבי ירך חיצונית שמאל +מפשעה מיפוי עצמות תקין אולטרא סאוונד ירך +מפשעה תקין מלבד בקע 0.8 ס"מ במפשעה הכירוג ביקש ממני ללכת לאורטופד כדי לשלול בקע מותני או סקרואלאיטיס מזה אומר נא לעזור לי ואיפה אני צריך לפנות ומה לעשות בבקשה עזרתכם

19/11/2011 | 00:16 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איפה רופא המשפחה שלך בכל התמונה? למה אין לך טיפול יעיל בכאב? למה כירורג צריך אורטופד על מנת להחליט כיצד הוא פועל? מה זה בקע מותני- איני יודע. ואם יש לך סקרואילאיטיס- איך זה משנה את הטיפול בך? איני מבין את התנהלות הטיפול בך. כואב לך, אתה צריך אבחנה וטיפול ולא שיעבירו אותך מיד ליד ומבדיקהלבדיקה. בסוף השבוע אתה צריך קודם כל טיפול טוב בכאב, וזב אומר לקחת תרופות כמו אקמול/ אופטלגין/ נורופן/ אדוויל מסביב לשעון ולא רק לפי צורך, ובתחילת השוע להגיע לרופא המשפחה שיעשה סדר בעניינים ויבנה יחד איתך תכנית בירור ותכנית טיפול- שחלקה תהיה כבר עכשיו להקלת כאב במקביל לבירור ואח"כ לפי האבחנות.

19/11/2011 | 21:09 | מאת: סובל

ני מודה מאוד לכבודך על היחס החם אני נורא מאוכזב מהיחס מרופא המשפחה שלי אשר אני הולך אליו ומבקש בדיקה כמו מיפו ואולטרא סאוונד ואז הוא מייד עונה בחיוב ונותן לי אבל הבעיה אצלי עוד לא נפתרה אני נורא מאוכזב כי אני סובל מהתקפי הכאבים שמלוות אותי כל יום ולילה ברץף ללא אבחון טוב למקור הכאב כל רופא זורק אותי מרופא לרופא אני מבקש עזרה בנושא זה בבקשה כי אני כבר הגעתי חמצב יאוש

מנהל פורום רפואת משפחה