ד"ר תכנס רגע בבקשה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/09/2011 | 15:05 | מאת: מיטל

אחרי שהפנת אותי לרופא בגלל כאב בעין שמאל רשמתי שהוא גילה אצלי דלקת עין בשם לחמיות משהו כזה ונתן לי מרשם לטיפות "דקסאפרין" DEXEFRIN אתמול השתמשתי פעמיים והיום בבוקר ראיתי שבעין שמאל למעלה בעפעף יש מין גולה כזאת (עיגול יוצא) יכול להיות שזה שעורה? איך אפשר לטפל בזה? ומתי זה יעבור? בנתיים שמתי תה חם על העין. תודה ושהיה שבת שלום.

24/09/2011 | 22:11 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

ייתכן וזה שעורה והטיפול הוא מה שקיבלת, אפשר להוסיף משחת עיניים אנטיביוטית ללילה אם יש ואפשר לנסות קומפרסים עם תמצית תה. להקפיד על שטיפת ידיים אחרי כל טיפול בעניים, ומגבת נפרדת לך שלא תדביקי בני משפחה אחרים.

מנהל פורום רפואת משפחה