מכה בראש,מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

08/03/2011 | 12:27 | מאת: אדווה

שלום... לפני 4 ימים קיבלתי מכה בראש.זה קרה בלילה כשקמתי ויצאתי מחדרי,דלת הממ"ד היתה סגורה ולא הבחנתי בה..כך שנגחתי בה..זה כאב..לא היו לי בחילות או סחרחורות אבל יש לי מעין הרגשת כבדות בראש,זה כואב רק אם אני נוגעת בזה ואז יש כאב או כשאני יושנת על הראש בלילה .מה לעשות?האם יש צורך להיבדק או שזה אמור לעבור ורק משום שאני לא רואה את זה כמו מכה ברגל למשל אז אני מנסה להבין מתי זה יעבור? תודה..

09/03/2011 | 04:59 | מאת: ענת

לפי התיאור אין מקום גדול מידי לדאגה. אם יופיע כאב ראש חזק, בחילות, הקאות, סחרורת, הפרעות ראיה ועוד יש לפנות לרופא

09/03/2011 | 07:03 | מאת: ד"ר שי מזור

אם אחרי 4 ימים לא חשב ירידה בעירנות,בלבול,אובדן הכרה בחילות והקאות ,,,אז סביק להניח שהכל בסדר רק תיזהרי להבא לא לחטוף דלת ממד בראש,,,זה כואב

13/03/2011 | 20:10 | מאת: אדווה

שלום ד"ר ותודה על תשובתך.. היום,לאחר 10ימים שחטפתי את הנגיחה בראש..אמנם אין ולא היו כאבי ראש או בחילות אך יש רגישות וכאב במרכז הראש ,אם אני נוגעת בזה לאחר חפיפת ראש או בעיקר שאני ישנה על הכרית לקראת הבוקר אני מרגישה כאב כי אני ישנה על המקום...השאלה היא האם אחרי 10ימים שיש שם כאב ואמנם לא מכאיב לי אם לא נוגעת או ישנה..אבל האם צריך להיבדק?במקום אחר אפשר לשים משחה או לראות אם יש סימן כאן לא..יש מצב שזה חלילה שטף דם?או שפשוט לתת עוד זמן החלמה? תודה

מנהל פורום רפואת משפחה