פרקור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

19/11/2010 | 21:34 | מאת: ניסנית

שלום האים יש כדור נגד או יותר נכו ןאחרי מעקפים ללב שנקרא פרקורט?כמה זמן לוקחים אותו,מהם מרכיביו ונגד מה ניתן בכלל דחוווףףףף אודה עלזה מאוד אשמח לעזרה סבי בן 80 פלוס שיהיה לנו בריא עד 120 לאחר מעקפים לפני יותר מ20 שנה נתנו לו כדור בשם דומה לזה שבמקום 3 חודשים לקח שנתיים וחצי כי השתתף במחקר לך תדע איזה המחקר לא הצליח והכדור פגע בו בריאות ועשה לו דלקת ריאות כרוית וממנה סובל עד היום היוםאני ביולוגית ומאוד מאוד חוקרת את התחום מנסה להבין מה מו מי מאיפה למה כמה סבא שלי ככה סובל היום האים תוכלו לעזור ולו במעט כל מידע על תרופה זו יעזור תודהרבהרבה,מי יתן ויהיה בריא עד 120 ויחה עם סבתא באושר עד120 \תודהרבה כל טוב ושבת שלום

21/11/2010 | 06:38 | מאת: ד"ר שי מזור

האם זה פרוקור?

21/11/2010 | 18:24 | מאת: אני

אולי ,ד"ר מזור זה מה שאני מנסה לברר בעצמי כי שיהיה בריא עד 120 סבא כבר מבוגר ולא זוכר כל דבר אני זוכרת שהייתי רק בת איזה 12 שזה קרה ומעורפל לי השם הזה שמרובה החוויה הקשה צלצל לכולנו גם כשהיינו קטנים \פרוקור הוא קשור ללב? זו תרופה? אם כן תוכל לחזור לאימייל הקודם ולענות על שאלותיי בנוגע לזה? נגד מה ואיפה בדיוק ניתן בלב,לכמה זמן ומהם התופעות לוואי וכוכל מה ששאלית שם תודה אדירה אני

מנהל פורום רפואת משפחה