פירוש תוצאה עבור ילדה חולת צליאק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/11/2010 | 09:56 | מאת: דנה

רופאים יקרים שלום, אשמח לדעת מה משמעות תוצאת בדיקת Immunoglobulin M שיצאה עבור בתי בת ה- 4 שהינה חולת צליאק. בבדיקה יצא 181- מחוץ לתחום. על מה זה מעיד? אודה לתגובתכם המהירה, שוב תודה, דנה

06/11/2010 | 10:21 | מאת: ד"ר שי מזור

המושג IGM לא אומר שום דבר IGM של איזה נוגדן?

07/11/2010 | 12:09 | מאת: דנה

שלום ד"ר מזור, ראשית, איני מוצאת את השאלה שלי בפורום שאליה התקבלה תשובתך- מדוע זאת? שנית, התשובה של הבדיקה הנ"ל קשורה לצליאק- מה דעתך?

07/11/2010 | 12:09 | מאת: דנה

שלום ד"ר מזור, ראשית, איני מוצאת את השאלה שלי בפורום שאליה התקבלה תשובתך- מדוע זאת? שנית, התשובה של הבדיקה הנ"ל קשורה לצליאק- מה דעתך?

מנהל פורום רפואת משפחה