פספסתם בטעות הודעתי,תודה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/07/2010 | 19:16 | מאת: צופית

שלום כיצד מבקשים הפניה לפזיותרפיה? אם ללכת לאורטופד ולהגיד לו שאחרי פזיותרפיה לדלקת בקרסול נגרמ ה תפיסה לברך וקושי מוזר בהליכה,כלומר לא ממש קושי אלא שרירים תפוסים שלא כלכך משתחררים-לא בטוח שיתן לא? רופא משפחה יכול לעזור?הרי הוא מכיר אותי ויודדע שהיתה דלקת הוא יתן הפניה?

לקריאה נוספת והעמקה
24/07/2010 | 20:47 | מאת: ד"ר יעל הס

הפניה לפיסיותרפיה אפשר לקבל מרופא משפחה או מאורטופד.

24/07/2010 | 21:47 | מאת: צופית

כן אבל ד"ר, מה עדיף? אם אלייך בתור רופאת משפחה בכירה היה בא מטופל ומבקש אחרי שכברקיבל מאורטופד לפני חודש וחצי 6 פזיותרפיות לצורך ריפוי הדלקת ונרפאה אך עכשיו מתרגילים שקבל לגיד ננעלה הברך וכואבת,היית את נותנת או מבקשת לפנות לאורטופד?לדעתי אורטופד לא ייתן שוב כי נתן בקושי את הפזיו לדלקת כי אנשים מחכי םהמון זמן לדברים כאלה ורק למקרים דחופים נותן ובטח שלא ברצף לא?

26/07/2010 | 11:25 | מאת: ד"ר יעל הס

אני לא יודעת לפי מה את קובעת שאורטופד לא ייתן הפניה. אם אורטופד חושב שיש מקום לפיסיותרפיה הוא ימליץ. אם הברך ננעלת לא בטוח שצריך פיסיותרפיה. מה שבטוח זה שצריך הערכה חוזרת של אורטופד.

מנהל פורום רפואת משפחה