מה זה ב.מ.פ?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

17/05/2010 | 13:30 | מאת: משה

שלום רב, רציתי לדעת מה זה ב.מ.פ? פשוט עשיתי אולטרהסאונד בטן עילי בגלל כאבי בטן תכופים. הרופא כתב - בשורה של הלבלב - ב.מ.פ. ולא ברור לי מה זה אומר? האם זה תקין? לא תקין ? האם זה אומר המשך בדיקה....? אשמח לעזרתכם.

17/05/2010 | 13:51 | מאת: ד"ר שי מזור

ב.מ.פ. = בלי מימצא פתולוגי כלומר הבדיקה תקינה

17/05/2010 | 14:25 | מאת: משה

18/10/2012 | 10:05 | מאת: ברכה

מה הכוונה לב.מ.פ בסיטי פנים?. מהן הדרכים לדעת אם אני סובלת מאלרגייה? ביצעתי בידקת דם ולא אובחנה אלרגייה. עשיתי סיטי וקיבלתי תשובה של ב.מ.פ. עם זאת אני מנוזלת כול הזמו ואני דומעת ממש כול יום כול היום. אשמח לקבל מענה. תודה רבה.

מנהל פורום רפואת משפחה