הורדת לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/04/2000 | 11:39 | מאת: י.א.

עברתי אוטם שריר הלב לפני שש שנים ומאז גם לחץ הדם שלי עלה ואני מטופל בכדורים להורדת לחץ דם כגון: קונברטין 5 מ"ג וקרדורל 1 מ"ג ועדייו לחץ הדם גבוה 140/100. הייתי בטיפול אצל ניפרולוג והבחנתו היא שאין מוצאים אצלי את הסיבה לכך. ועוד הוא מוסיף וממליץ שלא לקחת את הכדור קונברטין או טריטייס או את הנורמיטן עקב בעיות בכליות ובדרכי השתן. אנא עיזרו לי.

04/04/2000 | 18:29 | מאת: צוות האתר
שלום רב, לטיפול בלחץ דם גבוה יש מספר רב של תרופות, אשר אותן ניתן לתת במינונים שונים. הבחירה בתרופה המתאימה ובמינון המתאים נעשית על סמך ההיסטוריה הרפואית המפורטת של המטופל, מחלות נוספות מהן הוא סובל, ורגישויות הקיימות אצלו. לפיכך, על מנת שתקבל את הטיפול הטוב ביותר, מוטב שהוא לא יינתן דרך רשת האינטרנט. לשאלות נוספות צוות האתר ישמח לעמוד לשרותך. גיל מאייר

מנהל פורום רפואת משפחה