שחיקת סחוס בפרקי הירכיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/08/2008 | 18:46 | מאת: נילי דיסקין

האם ה"שיטה הגרמנית" לטיפול ללא ניתוח מתאימה גם לשחיקה מלאה או רק כשיש עוד סחוס?(בירך שמאל אמר לי ד"ר דקל כבר לפני שנה שאני חייבת להלחליף מפרק, בימנית יש עוד קצת סחוס). ושאלה שניה האם יש כבר אנשים שעברו את הטיפול והם כמה שנים לאחריו, ואפשר לשמוע מהם על תוצאותיו? תודה. נילי דיסקין.

21/08/2008 | 06:56 | מאת: ד"ר יעל הס

לא מכירה את השיטה הגרמנית. תתייעצי אולי עם אורטופדים.

21/08/2008 | 12:16 | מאת: תהילה

שלום נילי, לגבי השאלה, האם ניתן לטפל בך, את תצטרכי להגיע לבדיקה ע"מ שנוכל לדעת בדיוק מה מצבך- אך אני יכולה להגיד לך שכבר טיפלנו בשחיקות סחוס ויש לנו הרבה הצלחה, וליצרית קשר עם מטופלים שכבר עברו את הטיפולים אצלינו את יכולה למצוא באתר שלנו וליצור איתם קשר www.crt.co.il תהילה

מנהל פורום רפואת משפחה