נימול בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

03/06/2008 | 23:57 | מאת: מעיין

שלום,אני בת שלושים.הבעיה שלי חזרה על עצמה שלוש פעמים בערך בתקופה האחרונה... במהלך קיום יחסי מין בשלב מסויים אני מתחילה להרגיש שהרגלים שלי "נרדמות" והתחושה הזו מתפשטת במהירות לכל הגוף עד קו הלסת. זה הגיע למצב שבו כפות הידיים שלי מתקשות ו"נתקעות" במין תנוחה מוזרה וקשה לי להזיז אותן. אפילו לדבר בקושי בגלל חוסר תחושה בלסת התחתונה.. אודה לתשובה מהירה..זה דיי מדאיג.

06/06/2008 | 19:17 | מאת: ד"ר שי מזור

תבדקי את עצמך אם יחסי המין האלה הם מרצונך ואת יכולה לבטל/לכעוס עלי ולהגיד שאני לא מבין כלום

מנהל פורום רפואת משפחה