מידע על הרטאלין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/03/2000 | 19:38 | מאת: רחלי

לי ילדה בת 7.5 ולה בעיות של קשב וריכוז , כולם מצעים לי רטאלין ואני לאור כל הכתבות שפורסמו לאחרונה חוששת מאוד ואובדת עצות אנא עזרו לי מה עלי לעשות? היכן ניתן למצוא חומר על הרטאלין ? מה הסיכונים

25/03/2000 | 18:29 | מאת: צוות האתר
שלום רחלי, הריטאלין או השם הגנרי הוא: METHYLPHENIDATE, הינה תרופה הנמצאת בשימוש במקרים של ילדים החולים בתסמונת של הפרעת קשב והיפראקטיביות. הטיפול כולל גם מסגרת מתאימה מבחינת לימודים. תופעות הלוואי העיקריות מהתרופה הן עצבנות והפרעות שינה, אך ניתן לשלוט עליהן עם התאמה נכונה של המינון. מידע נוסף על התרופה תוכלי לקבל בכתובת הבאה: http://www.rxlist.com/cgi/generic/methphen.htm לגבי התחלת טיפול זה יש להתייעץ עם הגורמים המתאימים שכוללים רופא המשפחה ופסיכולוג שעוסק בתחום. אפרת.
13/05/2000 | 00:06 | מאת: שושנה

ילד לאחר תאונת דרכים פגיעת ראש סובל מבעיות קשב וריכוז האם יש טיפול לא תרופתי כמו רטאלין מהם תופעות הלואי מרטאלין האם מתמכרים לתרופה קראתי הרבה על תופעות לואי בספר "ADD" שם בעיקר מצוין לגבי ילדים היפר אקטיבים ומצוין שיש תופעות לוואי כמו עיוותים סיוטים וכולי אנא עני לי בהקדם על מנת שאוכל לשקול את הטיפול בברכה שושנה

מנהל פורום רפואת משפחה