גהינום מתמשך
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
לפני חצי שנה קיימתי יחסי מין לא מוגנים בפי הטבעת כמו כן קיום היחסים כלל ליקוקי לשון בפי הטבעת. 3 חודשים אחרי קיום היחסים היהלי חום 39 יומיים אחרי החום הופיעו כאבי מפרקים המצב הגיע לכך שלא יכולתי ללכת עקב כאבים בקרסוליים.הגעתי לביה"ח בילינסון ושםלקחו לי דם ושתן,השתן יצא תקין אך בדיקת הדם הראתה שקיעה של 70 גבוה מאוד , בכל זאת שחררו אותי הביתה לרופא המשפחה. ביום השחרור עדיין היה לי חום בנוסף לכאבי פרקים וכאבי ראש אוזניים ועיניים. למחרת הגעתי לרופא משפחה ששלח אותי לבדיקת דם כללית הבדיקה יצאה תקינה למעת GGt גבוה במקצת 88 במקום 78 כעבור שבוע ימים חזר לנורמה. כל אותו הזמן המשיכו כאבי הפרקים,והופיעו סיפטומים נוספיםכמו כאבי עצמות,שרירים,כאבי ראש אדירים,כאבי אוזניים, כאבים חזקים בארובות העינים,עיקצוצים בכל הגוף,וגם תחושת צריבה בכל הגוף כולל חזה וראש.בכל אותו הזמן עשיתי בדיקות מקיפות כמו:C.T ראש ,אולטרסאונד לכבד כליות לבלב כיס המרה,טחול,אשכים,אקו לב,איידס,צהבת ,הפטיטיס נגיפית,CMV ,בדיקת סרולוגיה לריקציה {שלילית} כל הבדיקות נמצאו תקינות למעת אוושה 1\6 כמו כן נעשו בדיקות :קומפלמנט,ANF ,ASLO,RF כל הבדיקות הללו נמצאו תקינות גם בדיקת CRP נמצאה תקינה. בנוסף לכל זאת התנפחו לי 2 בלוטות לימפה אחת בבית השחי השמאלי ואחת קטנה על צווארי הימני כמו כן אני מתעיף מהר ממאמץ קל ולוקח לי הרבה זמן להתאושש ממאמץ ממושך. ברצוני לציין שעשיתי בדיקות דם רבות כולל בדיקת רקמות לHLAB27 שנמצאה גם תקינה. לסיכום:שקיעת הדם ירדה והתיצבה על 10 שבועיים לאחר הכאבים והופעת החום. רופא המשפחה שלי טוען שאני בריא וצריך פסיכיאטר ,אך אני טוען שאני שפוי ועדיין חש בחל הכאבים הללו בינתיים עברו 3 חודשים וחיי הם גהינום מתמשך הפסקתי לעסוק בספורט וירדתי בשעות העבודה שאני עובד אנא עזרו לי הסבל קשה ה צ י ל ו!!!
לשואל האלמוני שלום אין לי ספק שאתה שפוי ולא זקוק לפסיכיאטר עברת מחלה חריפה-שבמקרים רבים לא מוצאים את סיבתה ואולי הייתה זו תחילתה של מחלת פרקים כלשהיא במקרים כאלה לוקח לעיתים חודשים או שנים עד שהאבחנה מתגלית ולכן הייתי ממליץ על פסק זמן של חודש חודשיים בבדיקות ואז אם התלונות נמשכות לעשות רוויזיה של המחלה ולהתחיל בירור מחדגש אולי במקום אחר בברכת חזק ואמץ ד"ר וינקר
להצילו אנא בדוק במגזין להלן שהתפרסם באתר של דוקטורס. נכון שלא כל הסימנים שאתה מתאר מתאימים, אבל חלקם לפחות כן מתאימים למחלה בשם תסמונת התשישות הכרונית ואם נוספים לכך כאבים אז פיברומיאלגיה. http://doctors.co.il/magazine/ הרופאים לא מודיעים למחלות אלה, לכן ממליצה לגשת לרופא המתמצא בכך. יש באיכילוב מרפאה לעייפות מתמשכת. ובהדסה עין כרם יש את ד"ר גליה רהב המומחית בנושא זה.
אם זה מה שאתה סובל ממולץ לפניך לעשות את הפעולות הבאות 1)פנה לתזונאים ועבור לתזונה אורגנית לטיהור וניקוי הגוף מרעלים 2) השתמש בביו-מגנטים שתה מים ממוגנטים שלילית + חמצן מיוצב פעולות אלו יוציאו אותך מהבעיה חק ואמץ אהרוני