שאלות חשובות עד מוות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/11/2006 | 20:22 | מאת: דרור גאלו

בוודאות ידוע שיש חומרים כימיים שעלולים להתפתחות סוגי סרטן שונים, השאלה שלי מתחלקת לשלושה. בבקשה ענו לי גם אם לא יודעים. 1.האם ידוע בוודאות מדוע חומרים אלה גורמים למחלה בכלל? 2.האם יודעים מדוע חומרים אלה יגרמו למחלה אצל אדם אחד ולא יחוללו מחלה אצל חברו? 3.למה אין סרטן לב?

24/11/2006 | 23:30 | מאת: ד"ר יעל הס

שאלה יפה - למה אין סרטן לב? אולי מהסיבה שמי שעושה כושר יש לו פחות מחלות קשות?..... למה אין סרטן כלי דם? כמו שאמרתי קודם - כשיש שאלות יפות כאלה יש מקום לחקור אותן. לי, לצערי אין תשובות.

מנהל פורום רפואת משפחה