כאב ראש/מיגרנה?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/05/2006 | 22:38 | מאת: לימור

אני נמצאת כחודש וחצי אחרי לידה בניתוח קיסרי ובשבוע האחרון כל יום בבוקר פוקד אותי כאב ראש מעל הגבה השמאלית ובמצח קצת ועד שאני לא לוקחת דקסמול זה לא עובר כעבור שעות האם י שמקום לחשש למשהו או שאפם הכדור עוזר זה רק זמני? אילו בדיקותעלי לבצע אם בכלל?

15/05/2006 | 22:54 | מאת: ד"ר שי מזור

בהתחשב בעומס המוטל על אם שזה עתה ילדה הייתי אומר שהלחץ הוא זה שגורם לכאב הראש בכל מקרה הייתי מנסה לבדוק רמות המוגלובין וברזל למקרה שישנו חוסר האם לקחת ברזל בהריון?האם היה מעקב ספירת דם(אני משער שכן-ובכל זאת,,)

16/05/2006 | 14:04 | מאת: לימור

לקחתי ברזל בהריון אבל לאחר הלידה לאלקחתי למרות שאמרולי יכול להיות שהברזל נמוך? אני זוכרת שזה היה בסביבות 10-11 הרופאת משפחה אמרה לאלדאוג ולחזוראליה אם זה ממשיך עוד שבועים כי 2 כדורי דקסמול ביום עוזרים והכאב עובר יכול להיות שזה גם סינוסים? תודה רבה

מנהל פורום רפואת משפחה