תוצאות בדיקת דם אימונולוגיה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

07/05/2006 | 13:57 | מאת: רונית

בתוצאות בדיקת דם יצא לי c.r.p 1.00 antinuclear ab adults 0.34 כלומר ה ס. ר. פ. יצא 1.00 וההאטינסלראב אדולטס 0.34 כל זה בבדיקות אימונולוגיה כשכתוב ערכי יחוס קטן מ 1 זה שלילי גבולי זה מ 100 עד 1.2 וחיובי גדול מ 1.2 מבקשת הסבר לתשובות בדיקות דם אילו . ואם הם מראות שיש משהו אז מה הן מראות ומה לעשות ? תודה

07/05/2006 | 22:18 | מאת: ד"ר יעל הס

אפשר לקבל קצת אינפורמציה באשר לסיבה לבדיקות? (שנראות די תקינות באופן כללי)

08/05/2006 | 15:56 | מאת: רונית

נשלחתי בין יתר הבדיקות שקבלתי גם לבדיקות אלו מפניי שיש לי הרגשת יובש ונפיחות בכפות הידיים מין חוסר תחושה כניראה בצקת . במיוחד באצבעות . ומחפשים מה יכולה להיות הסיבה . נויירולוגית ראומטית אורטופדית . בכל מיקרה לדעתך תשובות הדם האלו ניראות בסדר ???????????... תודה

מנהל פורום רפואת משפחה