אתרי תרופות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

26/08/1999 | 01:01 | מאת: אביס

שלום חברים מבקש עזרתכם במציאת אתרים המתמחים בזיהוי תרופות מסוגים שונים . בתודה מראש אביס

26/08/1999 | 21:31 | מאת: צוות האתר
אתר WEBMD מציע מידע רב בנושא תרופות, הכולל את תיאור התרופה, תופעות לוואי, מינון, אמצעי זהירות בנטילת תרופות ועוד. כמובן שאין ליטול תרופות המחייבות מרשם רופא על סמך מידע זה (אלא רק על סמך מרשם שניתן לך אחרי שנבדקת על ידי רופא), וגם תרופות הנמכרות ללא מרשם רופא אין ליטול באופן כרוני ויש לפעול על פי עלון השימוש המצורף אליהן. כתובת אתר התרופות: http://my.webmd.com/drugs בקרוב אתר זה יכלול מנוע חיפוש מרוכז לאתרים בנושאי רפואה מן הארץ והעולם, בו תוכל לחפש אחר כל מה שמעניין אותך.
26/08/1999 | 22:55 | מאת: אביס

תודה אפרת ,אנסה להעזר בהמלצך . אביס

מנהל פורום רפואת משפחה