לאפרת שלום!

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/02/2000 | 11:00 | מאת: יוסי

שלום לך! 23.2.00 אני לפני זמן מה כתבתי לך בהקשר לביתי ואת ענית בצורה ענינית ומכובדת, כמנהלת הפורום ברצוני לשאול למה הסרתם את פניתי לשי, שהרי הוא ענה לי ולא משום שפניתי אליו מבלי לדעת פרטים שהעדפתי לא להרחיב עליהם, באמת משום שלא רציתי לשים ללעג שןם אדם במקרה זה רןפא מסויים, שהרי זו לא היית מטרתי, זכותי להביע את חששותי מדרך טיפול מסויימת מה גם שלאחרונה התבררה כנכונה. אם ראיתם מהתחלה ששאלתי לא נראת למה ענית עליה? ובמה התברך שי בזכות להגיב לי ובמפורש לפגוע ברגשותי, ולהטיל דופי ופיקפוק בהתמקדרת הטיפול שלי בבתי, ולרמוז שאני נתפס לדברים שוליים? כלאחר כבוד הסרתם את תגובתי שהרי האתר שלכם ויש לכם את הזכות, אך אני מבקש ממך שוב לשקול האים זאת היתה הדרך הנכונה? או האים היה מקום שוב לשקול תשובה מעט יותר מתונה ועינינית, בואי נצא מתוך הנחה שאני אב כזה, שלא מתמקד בעיקר, האים זאת הדרך להסב את תשומת ליבי לעיקר? אני תקווה שאת תנהגי מעט יותר אחרת, תודה נ.ב: לציין שאני משתמש לא מעט באתר וזו פעם ראשונה שאני נתקל בתגובה שכזו, כולם היו כ"כ אדיבים, חבל!

23/02/2000 | 23:09 | מאת: צוות האתר
יוסי שלום! מכיוון שאפרת אינה יכולה לענות על השאלות בימים הקרובים, אנסה אני לענות על שאלתך. דבר ראשון - תגובתך האישית לשי לא הוסרה! אם תסתכל בתחתית דף הפורום תוכל לראות רשימה מספרית של דפים המכילים את כל השאלות והתגובות אשר היו בפורום עד כה. בדקתי ומצאתי בדף הלפני אחרון את תגובתך. הדף האחרון, זה המוצג כברירת מחדל כאשר נכנסים לפורום מכיל את השאלות והתגובות האחרונות אשר היו בפורום. ככלל, צוות האתר אינו נוהג לצנזר את ה"דיונים" המתנהלים בפורום, למעט במקרים חריגים מאוד. לגבי שי - איננו יודעים מיהוא אותו שי. כפי שבודאי ראית, אותו שי הגיב לעוד מספר שאלות, ומכיוון שהתגובה שלו על שאלתך הופיע לאחר תשובתה של אפרת לא מצאתי לנכון להגיב גם כן. רשת האינטרנט ככלל, ואתר זה בפרט, פתוחים בפני כל הגולשים, וכמו שנהוג במרבית הפורומים ברשת יכול כל גולש להגיב על הדברים המופיעים בפורום. אני חושב ששואל, אשר מקבל בנוסף לתשובה מקצועית גם דעה או סיפור של אדם אחר המבוסס על נסיונו האישי, רק מרוויח בסופו של דבר. צר לי אם נפגעת. אין כוונתנו לפגוע באיש או להטיל אשמה או כל פסול באף אדם. אני תקווה כי תמשיך להשתמש בשרותי אתר זה ובפורומים הקשורים אליו. בכבוד רב, גיל מאייר
24/02/2000 | 13:17 | מאת: שי

שלום רב! אותו שי הוא אני. איני איש מדון או מחרחר מלחמה - הואשמתי בציניות בעבר אךך לא ברפואה ולא במסירותי לטיפול בחולים עיינתי שוב בתשובתי ואף בתגובתי לתלונה. ולא ראיתי בהם כל פסולל. התנצלתי אם פגעתי - ניתן לפרש כל דבר לפחות בשתי דרכים. אני לא קפצתי להגן על "עמיתים" לכאורה - אלא להפך ניסיתי לתת אספקט אחר של אמונה מלאה בדעת המטופל. כנראה נכנסתי לקלחת לוהטת אליה לא התכוונתי להכנס ולכן אפרוש. בריאות ואושר לכל. שי.

מנהל פורום רפואת משפחה